Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η ΓΡΙΑ ΒΑΝΓΚΑ(BABA VANGA) ΑΠ ΤΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ


Έχει κάνει προβλέψεις ως το... 5079

Η ένταση μεταξύ νότιας και βόρειας Κορέας που σημειώθηκε το Νοέμβριο ίσως σημάνει την αρχή του τρίτου παγκόσμιου πολέμου, που θα διαρκέσει μέχρι το 2014 και θα περιλαμβάνει τη χρήση πυρηνικών και χημικών όπλων.

Έτσι ερμήνευαν τα γεγονότα που συνέβησαν στην Κορεάτικη χερσόνησο την περασμένη χρονιά χρήστες της ρωσικής διαδικτυακής κοινότητας, επηρεασμένοι από τις προβλέψεις μίας τυφλής Βουλγάρας μέντιουμ ονόματι Vanga, η οποία πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών.

Η μάντισσα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία και οι προφητείες τις αναφέρονται συχνά σε ρωσικά ταμπλόιντ έπειτα από μεγάλες καταστροφές.

Μία από τις μεγαλύτερες προβλέψεις της έγινε το 1980 όταν είχε πει: «Στην αλλαγή του αιώνα, τον Αύγουστο του 1999 ή του 2000, η πόλη Κουρσκ θα καλυφτεί με νερό και όλος ο κόσμος θα βυθιστεί στη θλίψη».

Δύο δεκαετίες αργότερα, τον Αύγουστο του 2000, το ρώσικο πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ βυθίστηκε στην θάλασσα Μπάρεντς παίρνοντας μαζί του 118 ζωές.

Λέγεται ότι η Vanga έχασε την όραση της στην ηλικία των δώδεκα ετών κάτω από περίεργες συνθήκες. Από το 1941 και έπειτα άρχισε να μίλα για πράγματα εκ των οποίων τα περισσότερα δεν έχουν ακόμα συμβεί. Επίσης, άρχισε να πληροφορεί διάφορους ανθρώπους για το που είναι οι συγγενείς τους και αν ζουν ακόμα.
Το σπιτι(σημερα μουσειο) που εζησε η γρια βανκα στο πετριτσι της βουλγαριας.
Η φήμη της εξαπλώθηκε ραγδαία και ο θρύλος λέει ότι όταν την επισκέφτηκε ο Χίτλερ αφότου κατέλαβε τη Βουλγαρία του είπε,: «Άσε την Ρωσία εν ειρήνη! Θα τον χάσεις αυτόν τον πόλεμο!».

Φαίνεται ακόμα να έχει προβλέψει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, όταν είπε το 1989,:

«Φρίκη, Φρίκη! Οι Αμερικανοί αδελφοί μας θα πέσουν έπειτα από την επίθεση που θα δεχτούν από τα ατσαλένια πουλιά. Οι λύκοι θα ουρλιάζουν και αθώο αίμα θα αναβλύζει».

Μέχρι το 2016, προέβλεψε, ότι η Ευρώπη θα έχει μεταμορφωθεί σε μία απέραντη έρημο, με ελάχιστα σημάδια ζωής.

Για το 2088, όταν ο κόσμος θα έχει ξανασταθεί στα πόδια του και με τους Μουσουλμάνους να κυριαρχούν στην Ευρώπη, η Vanga έκανε λόγο και για την απαρχή μίας νέας αρρώστιας. Μία αρρώστια που θα κάνει τους ανθρώπους γέρους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η νόσος αυτή θα ηττηθεί τελικά το 2097.


 Το δωματιο στο σπιτι της που το ειχε για να προσευχεται
 Η θαυματουργη εικονα που εφερε απο τα ιεροσολυμα










video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα