Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

EΞΟΔΟΣ (ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ) ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ

 Μερικες ακομη φωτογραφιες απ το Γονιμο με θεμα την διασκεδαση.Στην πρωτη εχουμε τα ζευγαρια,1 Αγαπιος και Σταματουλα Παναγιωτιδη,2 Γιωργος και Κυριακη Πολυχρονιδη,3 Φωτης και Κερατσουλα Σαββα,4 Βασιλης και Χριστινα Παπαζογλου 5 Γιαννης και Στρατουλα Παπαζογλου σε καλοκαιρινη εξοδο.  
 Εδω μια μεγαλη παρεα που τα πινουν στο καφενειο του Χανδρουλιδη και γνωριζω τους ,1 Λατροβαλης Νικος, 2 φραγκοπουλος Γιωργος, 3 Αυγερινος Θανασης, 4 Παπαζογλου Γιωργος, 5 Πατακερης Νικος 5 Πατακερης Νικος.
 Εδω δεν εχουν προλαβει να παραγγειλουν ακομη και βγηκαν φωτογραφια οι 1 Καραμπαση Λεμονια, 2 Δημητρης και Μαρθα Πολυχρονιδη 3 Μαργαριτα και Μαννασης Μαννασης,4 Μιχαλης και Γαρυφαλια καραμπαση. 
 Σε club του Γονιμου χορευουν οι Ουρανια,Γιωργος ,Αγγελος Πολυχρονιδης και η Ζωγραφια Κωστογλου,σεικ....μαλλον!!!!!

Και μια τελευταια, οχι βεβαια στο Γονιμο αλλα στην κωνσταντινουπολη σε εκδρομη που ειχαν παει συγχωριανοι μας.Στην φωτογραφια οι Αυγερινος Πετρος,Λατροβαλης Νικος,Πολυχρονιδης Δημητρης,την χανουμισσα δεν την ξερω.Να πουμε οτι αυτη η εκδρομη περιελαμβανε και επισκεψη στα πατρια εδαφη του ΑΣΜΠΟΥΓΑ.

2 σχόλια:

  1. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλια καλα που υπαρχουν φωτογραφιες και βιντεο και θυμομαστε συνανθρωπους μας που ζουσαν οπως ζουμε και μεις τωρα.Τελικα ποσο μικρη και ψευτικη ειναι η ζωη μας.Υγεια σε ολους σας,χαιρετισμους στην NEW YORK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα