Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ-ΦΩΤΙΑ (VIDEO)videoΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ακόμη κι αν εσείς γνωρίζετε το σωστό, παρακαλώ δείξτε το στα παιδιά σας - ίσως δεν το γνωρίζουν.

ΑΥΤΟ ΤΟ video (30-second,) ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΙΚΡΟ-ΠΥΡΚΑΪΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ !  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ video!!  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΤΗΝ  ΠΥΡΚΑΓΙΑ.  Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ, ΦΟΡΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΝΤΑΡΙ  ΜΗΚΟΥΣ 3,00m  ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ 1,5lit ΧΥΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ  ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ  ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ.  ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΔΙ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΜΜΕΝΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ,  ΑΤΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ . Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΤΜΟΥ ΕΚΤΙΝΑΣΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΛΑΔΙ ΠΑΝΩ  ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 11 m ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΗΡΥΝΙΚΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, Η ΠΥΡΙΝΗ ΣΦΑΙΡΑ  ΧΤΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΚΑΙ Η  ΦΩΤΙΑ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ.  ΕΠΙΣΗΣ :  ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΖΑΧΑΡΗ ή ΑΛΕΥΡΙ  ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΛΑΔΙ. ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΙ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ  ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΟ ΡΑΒΔΩΝ ΔΥΝΑΜΙΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ:ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.....

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ''ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ''ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ!! Ήρθε το τέλος για την ομάδα του Γονίμου,που από φέτος...