Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΑ.....Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η παπαδιά, που αυτή την ώρα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, το ίδιο και ο εραστής της - φερόμενος ως δράστης - έχουν ομολογήσει τις πράξεις τους.
Από την άλλη πληροφορίες, κάνουν λόγο πως στον τόπο του εγκλήματος έγινε και η αναπαράσταση του ανθρώπου που τράβηξε τη σκανδάλη και κατάφερε πάνω από 8 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο στον άτυχο ιερέα.
Βασικό σε όλα που πρέπει να σημειωθεί είναι πως η παπαδιά, δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για την πράξη της ενώ ο φερόμενος ως δράστης βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έχουν συμβεί. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο είχαν προμελετήσει τις κινήσεις τους, σχεδιάζοντας με κάθε λεπτομέρεια το τι ακριβώς θα έκαναν ωστόσο οι πολλές αντιφάσεις που έπεσε η παπαδιά οδήγησαν την αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, για ακόμα μια φορά κατάφερε να εξιχνιάσει μια πολύ σοβαρή υπόθεση όπως αρκετές φορές έχει κάνει.
Στις 11 το πρωί της Τετάρτης αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.
patrinews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ

  Έφτασε το διήμερο 26-27 Ιουλίου,όπου το Γόνιμο έχει την τιμητική του,αφού γιορτάζει ο πολιούχος του χωριού Άγιος Παντελεήμονας. Να ευχ...