Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΕΕΕΕΚ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ!!

Υποτιθεται οτι ενας λογος που γινονται οι Χριστουγεννιατικες γιορτες,ειναι για να βοηθηθουν συνανθρωποι μας που εχουν αναγκη και ποσο αυτα τα χρονια,που η ανεχεια ειναι μεγαλυτερη απο ποτε!
Ο Δημος Σιδηροκαστρου λοιπον(συμφωνα με λεγομενα τους) αρνηθηκε να δωσει χωρο στα παιδια του ΕΕΕΕΚ Σερρων(παιδια με αυτισμο)στην γιορτη που διοργανωνει.
Στην γιορτη αυτη θα στηθουν ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ και η κυρια που διαχειριζεται την ολη κατασταση(αν σου κανει την τιμη να σε δεχτει) ειναι αρνητικη στο αιτημα του ειδικου σχολειου.
Μαλιστα εγινε προταση για να στηθει δικη τους σκηνη και η απαντηση ηταν πως θα χαλασει η αισθητικη!!!
Αυτη η γιορτη για ποιον λογο θα πραγματοποιηθει;
Θα ειναι διαφορετικη απο ολες της αλλες που γινονται αυτο τον καιρο;οπως ειναι το δεντρο της αγαπης στιςΣερρες,που ολοι ξερουμε τον σκοπο του;
Στην Χριστουγεννιατικη γιορτη στο Γονιμο,στο παζαρι που εγινε απο το ΕΕΕΕΚ,πουληθηκαν ολα τα δημιουργηματα των παιδιων και με τα χρηματα αυτα θα μπορουν να συνεχιζουν να δημιουργουν στο σχολειο τους, που ειναι ενα απο τα καλυτερα της ελλαδας,ενα σχολειο που το εχουν τοσο μεγαλη αναγκη,γιατι τους δινει ΖΩΗ....
Για ποιον λογο δεν τους δεχονται;
Τι ειδους θα ειναι η γιορτη αυτη;
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα