Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΖΩΗ ΔΑΛΑΚΛΙΔΟΥ(βιντεο) ΚΑΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ.....


Όπως ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής, "πρόκειται για τερατούργημα και δεν το έχω συναντήσει ποτέ", ενώ αναφέρθηκε στις φριχτές λεπτομέρειες του εγκλήματος.
Όπως αναφέρει το Xanthipress, ο 27χρονος ιδιοκτήτης Οπωροπωλείου προσέγγισε το θύμα έξω από την είσοδο της οικοδομής της, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο
Στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά, τη χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι και την περιέλουσε με βενζίνη πριν την βάλει φωτιά.
Όπως διευκρινίστηκε δεν ακολούθησε τις κοπέλες από το κέντρο της πόλης αλλά από τη διασταύρωση της 40 Εκκλησιών με την οδό Σαρανταπόρου, όπου την αποχαιρέτησε η φίλη της.
Ο δράστης ανέφερε ότι γνώριζε το θύμα εξ αποστάσεως και το κίνητρό του ήταν σεξουαλικό. Ήταν πιωμένος, κατά δήλωσή του, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τοξικολογικής εξέτασης. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για κλοπές ενώ κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού πέρυσι, είχε προφυλακιστεί για 5 μήνες και στη συνέχεια αθωώθηκε και αποφυλακίστηκε.
Η αστυνομία ταυτοποίησε παλαμικό αποτύπωμα σε ΙΧ της πυλωτής πριν οδηγηθεί στο δράστη, τον οποίο προσήγαγε και ανέκρινε από το απόγευμα της Πέμπτης.
Επίσης βρήκε το κινητό της κοπέλας στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια έρευνας παρουσία εισαγγελέως, το βράδυ. Το απόγευμα οδηγείται στην Εισαγγελία με δικογραφία που σχηματίστηκε για τα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα της ανθρωποκτονίας, του βιασμού, της ληστείας και του εμπρησμού ενώ η Αστυνομία θα ανακοινώσει και επίσημα το όνομά του και ενδεχομένως, φωτογραφία, μετά από σχετική άδεια της Εισαγγελέως.
Για την εξιχνίαση της υπόθεσης εργάστηκαν οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά τη Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.
newsbomb
Tα λογια ειναι περιττα....το δειχνει και η πινακιδα του μαγαζιου του!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα