Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΚΡΗ Η ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΕΛΕΝΗ ΜΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΥΣΕ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Το φόνο 52χρονης από το Ν.Πετρίτσι Σιντικής, που αγνοείται από τον περασμένο Μάιο φέρεται να ομολόγησε 62χρονος συγχωριανός της που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Ο 62χρονος, αργά το απόγευμα κατά τη διάρκεια της προανάκρισης στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία της αγνοούμενης 52χρονης, μητέρας δύο παιδιών, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχει υποδείξει και ένα βραχώδες, απόκρημνο σημείο, μέσα στις χαράδρες του όρους Μπέλλες όπου έκρυψε το πτώμα της.

Τα τελευταία ίχνη ζωής της 52χρονης από το Ν.Πετρίτσι ήταν στις 26 Μαΐου, όταν πήρε γλυκά από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς της, για να επισκεφθεί, όπως είπε τότε, σε συγγενείς και φίλους, τον πατέρα της στο νοσοκομείο του Κιλκίς, όπου νοσηλευόταν.

Δεν έφτασε όμως ποτέ στον προορισμό της. Μετά από έξι μήνες εξονυχιστικών ερευνών, πληροφορίες και μαρτυρίες κατοίκων του μικρού χωριού, η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών έφθασε στα ίχνη του 62χρονου που φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, ενώ αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Σερρών.
Εξάλλου άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών πρόκειται να βρεθούν νωρίς το πρωί στο δύσβατο σημείο που υπέδειξε ο 62χρονος για να ξεκινήσουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης μητέρας.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα