Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΕ Ο ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

 Tα ειπαμε τα ξαναειπαμε για τον καθαρισμο του Στρυμονα αλλα......
Πριν δυο χρονια που συνεβη παλι το ιδιο,υπηρξε πνιγμος,πλημμυρισαν σταβλοι,εσπασαν αναχωματα,αλλα.......
Φετος παλι τα ιδια και αυτοι που τους ψηφιζεται σας εχουν..........
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.....

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ....ΟΠΩΣ ΒΕΝΕΤΙΑ!!

 Με αντλιες αδειαζουν τις αυλες τους οι κατοικοι του Μεγαλοχωριου,που γεμισαν νερο μετα τις συνεχομενες καταρρακτωδης βροχες που σημειωθηκαν τις τελευταιες μερες.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ....ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ!!

 Η αγαπη τους για το ποδοσφαιρο, αλλα περισσοτερο για την Ελλαδα και τις Σερρες,εκαναν τους συμπατριωτες μας να δημιουργησουν το 1970 τον,Πανσερραικο boname-Frankfurt.
Oι περισσοτεροι απο χωρια του νομου μας(εκτος απο τους δυο εγχρωμους) και κατοικοι Φρανκφουρτης και των γυρω περιοχων,συμμετεχουν καθε σαββατοκυριακο στο δικο τους πρωταθλημα,τιμωντας το ονομα του Πανσερραικου και της Ελλαδας στη Γερμανια!
Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο τα πρωτα χρονια της δημιουργιας της ομαδας και καποιοι απο τους κυριους δεν εχουν πια μαλλια!!!!!!!
Παντα νικες......Πανσερραικαρα!!!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΓΟΝΙΜΙΩΤΙΣΣΕΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΜΙΜΗ!

Εκδρομη στην Καβαλα το 1972,ειχαν παει γυναικες απ το Γονιμο.
Εκδρομες που διοργανωνε ο παπαμιμης Αλευροπουλος,σε πολλες περιοχες της χωρας!
Στη φωτογραφια οι κυριες που γνωριζω ειναι,1 Καραμπαση Μαρια 2 Μαικοπουλου Χρυσουλα 3 Δανατζη Πολυχρονια 4Προκαθουμενου Μαγδαληνη 5 Λεοντιαδου Αθανασια 6   Μπιτζανερη Βασιλικη 7 Μανασση Μαρια 8 Λεοντιαδου Σοφια 9 Παπαζογλου Μαρια 10 Αβραμιδου Καλλιοπη.
Οποιος γνωριζει καποια αλλη ας μας το πει......  

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

"ΡΗΜΑΖΕΙ"... ΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΓΟΝΙΜΟΥ!!

To μοναδικο αξιοθεατο του χωριου μας,ειναι υπο διαλυση......
Μετα την αποχωρηση και του τελευταιου ενοικιαστη(οπου ξηλωσε και οτι ειχε εγκαταστησει)το δασακι Γονιμου μοιαζει......
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΔΑΣΟΧΩΡΙ 3-2(ΦΩΤΟ)

 Αγωνιζομενη απο το μισο του δευτερου ημιχρονου με 9 παικτες και με αντιπαλους το Δασοχωρι και την διαιτησια,η Σαλαμινα πετυχε μεγαλη νικη με σκορ 3-2.
Ηταν ενα δυνατο και επεισοδιακο παιχνιδι που στο δευτερο ημιχρονο διακοπηκε για 10 λεπτα λογο εισβολης φιλαθλων και παραγοντων που δεν αντεξαν να βλεπουν τις αδικες αποφασεις του διαιτητη,ο οποιος καταφερε να χαλασει ενα καλο παιχνιδι,αποβαλλοντας δυο παικτες μας και δειχνοντας κιτρινες καρτες σχεδον σε ολους τους αλλους.....
Μια διαιτησια εχθρικη για μια φορα ακομη απεναντι στην ομαδα μας,που (δυστυχως γι αυτους) δεν καταφερε να μας στερησει αυτη την μεγαλη νικη,που την κανει ακομα μεγαλυτερη το αδικο αριθμητικο μειονεκτημα του β ημιχρονου!
Πολλα μπραβο σε ολα τα παιδια που αγωνιστηκαν με παθος,υποχρεωνοντας τους αντιπαλους στην δευτερη φετινη τους ηττα και απεδειξαν οτι μπορουν ακομα περισσοτερα....
Το σκορ ανοιξε στο 22' το Δασοχωρι,αλλα η απαντηση ηρθε αμεσα στο 25'με γκολ του μπομπου,και η ανατροπη εγινε στο 40'με γκολ του Παπαδοπουλου. Το τριτο γκολ της Σαλαμινας πετυχε στο 60' ο Ευθυμιαδης.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ!


Η μέρα των ερωτευμένων!

Οι περισσότεροι θα με περιμένουνε να κράξω την συγκεκριμένη μέρα ή γιορτή αλλά θα πρωτοτυπήσω. Βλέπω άπειρα άτομα όταν πλησιάζει η μέρα αυτή να ξεκινούνε την εύκολη λύση. Δηλαδή κάθομαι και κράζω την γιορτή στο Ίντερνετ.
Πρώτα απ’ όλα είναι ατομικό συναίσθημα το αν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία και η ύπαρξη ή μη των θεών – ημίθεων κ.τ.λ. – κ.τ.λ. Άρα η δικαιολογία ο Άγιος Βαλεντίνος δεν υπάρχει στην τάδε εκκλησία και τέτοια δεν υπάρχουνε. Το δεύτερο μεγάλο θέμα είναι η δικαιολογία ότι είναι μια γιορτή του εμπορίου για να δουλέψουνε τα ανθοπωλεία και γιατί δεν είπατε ότι η τσικνοπέμπτη είναι η μέρα για να δουλέψουνε τα σουβλατζίδικα άρα δεν πρέπει να την γιορτάζουμε; Δεν είδα κανέναν μη χορτοφάγο την τσικνοπέμπτη να μην τρώει κρέας άρα κανένας ιδεολόγος δεν μπορεί να με κατηγορήσει εμένα που την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ήθελα να πιώ ένα ποτάκι με την κοπέλα μου σε ποιο ρομαντικό ύφος. Και το τρίτο και κυριότερο στο ακόμα μεγαλύτερο λάθος που λένε όλοι ότι εμείς γιορτάζουμε όλο το χρόνο και ότι ξαφνικά πολλοί αυτήν την μέρα ερωτεύονται.
Ακόμα κι έτσι να είναι δεν υπάρχει κανένα κακό να ζήσεις σε μία μέρα και να ερωτευτείς ξαφνικά. Δηλαδή θα έπρεπε να περιμένει ο ανθρωπάκος να ερωτευτεί την επόμενη μέρα για να μην τον πείτε πρόβατο; Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι λανθασμένα ένεκα της μέρας προσπαθούν να βρούνε ταίρι ενώ δεν το αισθάνονται αλλά δεν όλοι έτσι. Αγαπάμε όλο το χρόνο και εκείνη την μέρα όλα τα μαγαζιά βάζουνε καλή ρομαντική μουσική ότι πρέπει για ένα ζευγάρι μάλλον για ένα ζευγάρι που έχει μια στάλα ρομαντισμού. Αντί να κράζετε μία μέρα του χρόνου καλύτερα να βγείτε και να βρείτε τον πραγματικό λόγo που κράζετε αυτήν μέρα, που ξέρετε ίσως ερωτευτείτε και αλλάξετε γνώμη...
Επιμέλεια : Ηλίας Παπάζογλου

...ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛEΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΨΟΥΡΗ....ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!!!!!

Μεγαλη γιορτη..... Σημερα.....γιορταζουν,ανθοπωλεια,ζαχαροπλαστεια,κοσμηματοπωλεια και τοσα αλλα.....
Δειτε και ακουστε τον καταπληκτικο υμνο στο παραπανω ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ........

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 2-1

 Δευτερη κατα σειρα ηττα για την Σαλαμινα,αυτη την φορα στο Πετριτσι,με σκορ 2-1.
Δεν μπορουμε να πουμε οτι ο αντιπαλος ηταν ανωτερος,απλος η ομαδα του Γονιμου,δεν ειχε...

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ

Βιντεο απο το μπλοκο των Σερραιων αγροτων στην διασταυρωση Λευκωνα-Σιδηροκαστρου και η επισκεψη Μακαριου......
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........
ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΛΕΥΡΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ!!

 Αλευρι στους διερχομενους οδηγους,μοιρασαν οι αγροτες του μπλοκου του Λευκωνα σημερα το πρωι,ως ενδειξη καλης θελησης για την ταλαιπωρια που υπεστησαν,απο τον συμβολικο αποκλεισμο του δρομου!!
Τους αγροτες με το δυναμικοτερο παρων σε ολη τη χωρα,επισκεφτηκε κλιμακιο του Συριζα,με την παρουσια της Σερραιας βουλευτη Αφροδιτης Τσαμπαζη και ο Μητροπολιτης Σιδηροκαστρου Μακαριος!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΓΟΝΙΜΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Φωτογραφια του 1958 με τους Χριστοφορο και Χρυσοβεργη Ντικμπασανη(ξαδερφια)στην κορυφη του λευκου πυργου,οπου καποτε λειτουργουσε και καφετερια!! 

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΑΓΚΙΣΤΡΟ 0-2

Τι εγινε ρε λεβεντες;;γιατι ετσι;;;
Μεχρι εδω ηταν;;η μηπως εκανε "κοιλια"η ομαδα.....
Υπαρχει κανενας αλλος λογος;;Τοσο ομαδαρα ειναι το Αγκιστρο;;0-2 απ το ημιχρονο και αντιδραση καμια;;
Για, να δουμε τη συνεχεια!!!το παθημα θα γινει μαθημα;
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΜΑ;;

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα