Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΡΡΕΣ:ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 2592 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου κλοπών μεταλλικών αντικειμένων, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών σε συνεργασία με συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών  κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 30, 37 και 44 ετών (δύο άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων στις μάντρες διαχείρισης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων των προαναφερομένων, εντοπίστηκαν αποθηκευμένοι μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων διαφόρων τύπων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.
Συνολικά κατασχέθηκαν 2.592 μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων, οι οποίοι θα αποσταλούν στον Συλλέκτη Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών (ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Α.Ε.).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα