Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ BBC ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ

Προσπαθώντας να κερδίσουν λίγο από την αρχαιοελληνική αίγλη του τύμβου στην Αμφίπολη στον οποίο συνεχίζονται οι ανασκαφές και που σίγουρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης έχουν ξεκινήσει να οργανόνται αποστολές τηλεοπτικής κάλυψης.
 
Οκταμελές συνεργείο του BBC με πλήρη τεχνικό εξοπλισμό εγκαθίσταται από την ερχόμενη εβδομάδα έξω από το αρχαιολογικό χώρο της Μεσολακκιάς για να μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από την αρχαιολογική σκαπάνη που διεξάγει η αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη.
Όπως αναφέρει το thousandnews.gr,συνεργάτες του BBC στην Ελλάδα ήδη ζήτησαν πληροφορίες από τους απεσταλμένους της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100 καθώς παρακολουθούν τις εξελίξεις από την πρώτη στιγμή. Το ΒΒC εκτός του ότι θα παρακολουθεί την ανασκαφική πορεία του έργου εξεδήλωσε άμεσο ενδιαφέρον για ολόκληρο το τηλεοπτικό υλικό που έχει καταγραφεί έως τώρα από την πρώτη ημέρα.
 
Παραγωγός του ΒΒC επισκέφθηκε το Σάββατο την Μεσολακκιά προκειμένου να διαπιστώσει την τεχνική υποδομή των επικοινωνιών της περιοχής που απαιτείται για τις μεταδόσεις ώστε να έχουν προβλεφθεί όλες οι απρόσμενες περιπέτειες .Βασικό πρόβλημα εντόπισαν στην διαμονή τους καθώς η ποιο κοντινή και μοναδική πανσιόν απέχει 25 χιλιόμετρα.
 
Έτσι θεωρούν ως πιο εφαρμόσιμη λύση -πλην την εκμετάλλευση των χώρων του μεγάλου φορτηγού με τα μηχανήματα που μεταφέρουν -την τοποθέτηση ενός μεγάλου τροχόσπιτου.
 
Το έργο των δημοσιογράφων στην περιοχή της Μεσολακκιάς συναντά εμπόδια καθώς τα κινητά τηλέφωνα ,λόγω υπερφόρτωσης του δικτύων, πολλές φορές δεν λειτουργούν ενώ προβλήματα παρατηρούνται στη χρήση του διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα