Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΠΙΘΑΝΗ ΚΛΟΠΗ Η SECURITY ΓΟΝΙΜΟΥ

Χθές βράδυ περίπου στις 24:00 σε γειτονιά του Γονίμου,σταμάτησε ιχ επιβατικό αυτοκίνητο(αγνώστων στοιχείων μέχρι εκείνη την στιγμή),απο το οποίο κατέβηκε άνδρας ο οποίος μιλούσε στο κινητό και κατευθύνθηκε σε συγκεκριμένο σπίτι!
Πέντε λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο αγροτικό με μεγάφωνο(βλέπε φώτο)απο το οποίο κατέβηκε άγνωστος που συναντήθηκε με τον πρώτο!
Για κακή τους τύχη εκείνη την στιγμή έφτασε το αυτοκίνητο με τους ''φύλακες''του χωριού,που προηγουμένως τους είχαν ειδοποιήσει κάτοικοι που αντιλήφθηκαν τις ύποπτες κινήσεις των δύο ατόμων!
Αμέσως με το που έφτασε το αυτοκίνητο της φύλαξης,οι δύο άγνωστοι επιβιβάστηκαν στα αυτοκινητά τους και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα προς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Νεαρός που είχε ειδοποιηθεί τηλεφωνικά περίμενε στην έξοδο του Γονίμου και κατάφερε να σημειώσει τον αριθμό της πινακίδας του επιβατικού!!
Είναι ακόμα μια περίπτωση που αν δεν υπήρχε η ΓΟΝΙΜΟ SECURITY θα είχαμε άλλη μια κλοπή οικίας και τους κατοίκους ανάστατους και αβοήθητους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΥΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ

Στα πρόθυρα εγκεφαλικού οι περισσότεροι Σερραίοι αγρότες,μετά το νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε,στην ήδη ασύμφορη και προβληματική καλλ...