Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Μίκαελ Σουμάχερ μοιάζει να ανταποκρίνεται στις εντολές των γιατρών που προσπαθούν από χθες να τον αφυπνίσουν από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται εδώ και ένα μήνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη γαλλική εφημερίδα L’ EQUIPE, ο «Σούμι» έχει περάσει από μία σειρά διαγνωστικών νευρολογικών εξετάσεων από τη Δευτέρα και δείχνει να ανταποκρίνεται «θετικά», ανοιγοκλείνοντας μάλιστα τα μάτια του κατά τη διάρκεια τεστ εγκεφαλικής λειτουργίας.
Οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ μειώνουν σταδιακά το επίπεδο της νάρκωσης του Σουμάχερ και πραγματοποιούν σε κάθε στάδιο μια σειρά νευρολογικών εξετάσεων.

ΣΕΡΡΕΣ:ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Ανελκυστήρας με πλατφόρμα, τοποθετήθηκε σήμερα στο κολυμβητήριο των Σερρών.
Είναι κάτι που χρειαζόταν οπωσδήποτε,αφού στις κολυμβητικές ομάδες, συμμετέχουν και πολλά παιδιά με κινησιακά προβλήματα και απο δώ και πέρα η προσβασή τους γίνεται ευκολότερη!
Στίς 4 Φεβρουαρίου θα γίνει δημοπρασία, για την ανάδειξη του αναδόχου, που θα συνδέσει το κολυμβητήριο με τον αγωγό φυσικού αέριου,κάτι που θα μειώσει κατά 30%το κόστος της θέρμανσης,σε σχέση με το πετρέλαιο!!

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ


Σε γλέντι στην πλατεία του Γονίμου το 1968 μαζί με τον Παπαδόπουλο που ''σέρνει'' τον χορό είναι......

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ

Κωνσταντίνος Παπανικολάου
Ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους αγρότες της χώρας, για να συμμετέχουν από την ερχόμενη Δευτέρα στα μπλόκα απηύθυνε από τη Θεσσαλονίκη ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.


O Βαγγέλης Μπούτας κάλεσε όλους τους αγρότες στο παναγροτικό συλλαλητήριο έξω από την έκθεση Agrotica, το Σάββατο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ο αγροτοσυνδικαλιστής δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους για το πού θα στηθούν τα μπλόκα και πού θα κλείσουν οι δρόμοι, ενώ η πλειοψηφία αδιαφόρησε για τα πραγματικά προβλήματα και αιτήματα των αγροτών. Πάντως, ο κ. Μπούτας απάντησε ότι είναι ζήτημα της κάθε συντονιστικής επιτροπής να αποφασίσει εάν και πότε θα κλείσει εθνικές οδούς.  
Ήδη σε κάποιες περιοχές συγκεντρώνονται αγρότες και τρακτέρ, ώστε να δημιουργηθούν οι πρώτοι πυρήνες. Στην περιοχή της Καρδίτσας έχουν συγκεντρωθεί περίπου 1500 τρακτέρ ενώ 700 έχουν συγκεντρωθεί στην περιοχή της Λάρισας. Να σημειωθεί ότι οι αγρότες των 51 χωριών του Ν. Καρδίτσας που συμμετέχουν στην κινητοποίηση θα αποφασίσουν σήμερα το απόγευμα σε συνεδρίαση στον Παλαμά για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.
Στον Αλμυρό Μαγνησίας έχουν αρχίσει οι διεργασίες, με τη συνέλευση της συντονιστικής να πραγματοποιείται τις επόμενες μέρες. Στην Ορεστιάδα οι αγρότες πραγματοποιούν διαμαρτυρία δίπλα στο εργοστάσιο της ΕΒΖ με καταγγελίες για τις τιμές οι οποίες αποτρέπουν τους αγρότες από την παραγωγή.
Επιπρόσθετα, ο κ. Μπούτας κάλεσε όλους τους αγρότες το Σάββατο στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί έξω από την έκθεση Agrotica, με σκοπό να είναι το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των αγροτών τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, άσκησε κριτική στα τμήματα των αγροτών που αποδέχονται τα μέτρα λιτότητας, κατηγορώντας ότι διασπούν και αποδυναμώνουν τον αγώνα. «Μόνη λύση είναι ο αγώνας. Αν δεν αγωνιστούμε, θα τα χάσουμε όλα», δήλωσε.
Έντονη κριτική άσκησε ο κ. Μπούτας στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιο Τσαυτάρη, χαρακτηρίζοντας άκαρπη τη συνάντηση μαζί του και λέγοντας ότι «πετάει το μπαλάκι» στο Υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με το φορολογικό. Σχετικά με την τακτοποίηση των «κόκκινων δανείων» σημείωσε ότι στο νομοσχέδιο δεν συμπεριλαμβάνεται η πλειοψηφία των αγροτών, ενώ ανοίγουν οι πόρτες για τους πλειστηριασμούς περιουσιών. Ζήτησε κατάργηση ποσών από ανατοκισμούς, κατάργηση των τόκων υπερημερίας και κούρεμα 30% για δάνεια έως 200.000 ευρώ.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μη τήρηση της δέσμευσης Τσαυτάρη για το αγροτικό ρεύμα, δηλώνοντας με καυστικό τρόπο «δεν νύχτωσε ποτέ στην Ελλάδα». Από το στόχαστρό του δεν έλλειψε και η ΚΑΠ, η οποία, όπως δήλωσε, ευθύνεται σε σημαντικό βαθμό για τη μείωση ενισχύσεων, την εγκατάλειψη των καλλιεργειών καθώς και για την αύξηση των χρεών. «Μόνο οι μεγαλογαιοκτήμονες ευνοούνται πραγματικά από αυτή την κατάσταση», υποστήριξε.
Σε σχέση με την κατάσταση στην αγορά περιέγραψε την δύσκολη κατάσταση που δημιουργείται με την καθυστέρηση πληρωμών από τη βιομηχανία και τη μεταποίηση, καθώς και από τις σημαντικές καθυστερήσεις καταβολής των κρατικών ενισχύσεων. Σημείωσε ιδιαίτερα τους παραγωγούς ντομάτας, πιπεριάς και τους κτηνοτρόφους ως τους χαμένους αυτής της κατάστασης.
Ο Γιάννης Βάγγος, ως εκπρόσωπος του μπλόκου του Κάστρου Βοιωτίας, άφησε αιχμές κατά της Τράπεζας Πειραιώς, λέγοντας ότι δεν έχει ανανεώσει ούτε το 5% των καλλιεργητικών δανείων. Από την πλευρά της Συντονιστικής Πέλλας, ο Π. Ζιώγας δήλωσε ότι «το μέλλον της αγροτιάς προβλέπεται φεουδαρχικό και εμείς θα είμαστε οι κολίγοι», καταλήγοντας ότι μόνος δρόμος είναι η αντίσταση και η πάλη με τους αγρότες να βγαίνουν μπροστά. Από την ίδια συντονιστική ο Α. Κάμτσης απάντησε στην κατασυκοφάντηση, όπως είπε, που έχουν δεχθεί οι αγρότες ως φοροφυγάδες, κατηγορία που εκφράζει μία μειοψηφία υπευθύνων οι οποίοι ακόμη δεν έχουν τιμωρηθεί με ευθύνη των κρατικών αρχών.  Αναφορικά με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, δήλωσε ότι ενώ οι αγρότες πληρώνουν κανονικά τις ασφαλιστικές εισφορές, η ανταπόκριση του Οργανισμού είναι καθυστερημένη και ελλιπής.

Αιτήματα Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων
- Όχι στην κάθετη φορολόγηση στους φτωχούς αγρότες από το 1 ευρώ (έως το όριο 40.000 ευρώ)
- Αφορολόγητο έως το όριο των 20.000 ευρώ + 5.000 για κάθε παιδί
- Φορολόγηση μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων με δείκτη 45%
- Να σταματήσουν διώξεις για τους χρεωμένους αγρότες
- Να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός σπιτιού και χωραφιού έως του ορίου αντικειμενικής αξίας 300.000 ευρώ.
- Να εγγυηθεί το κράτος άτοκα καλλιεργητικά δάνεια χωρίς υποθήκη και προσημείωση
- Αφορολόγητο πετρέλαιο όπως στους εφοπλιστές
- Μείωση κόστους αγροτικού ρεύματος κατά 50%
- Κατάργηση ΦΠΑ στα αγροτικά έργα υποδομής
- Κατάργηση άμεσων και έμμεσων περιορισμών της ΚΑΠ/Σύνδεση επιδοτήσεων και παραγωγής
- Εγγύηση από το κράτος για τις κατώτατες εγγυημένες τιμές για διατροφικά προϊόντα πάνω από το κόστος, που θα παρέχει εισόδημα επιβίωσης
- Κατάργηση χαρατσιών
- Σφράγιση των βιβλιαρίων του ΟΓΑ για ασφάλιση και περίθαλψη για όλους τους αγρότες
- Επιδότηση ζωοτροφών για μικρομεσαίους κτηνοτρόφους/Δωρεάν νομιμοποίηση για σταβλικών εγκαταστάσεων
- Ηλεκτρονική σήμανση ζώων και αντιμετώπιση ζωονόσων

 Πηγή: www.agronews.gr

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΡΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αυτοκίνητο που κυριολεκτικά μπορεί να πάει παντού και μπορεί να τρέξει με 300 χιλιόμετρα την ώρα,είναι κατασκευασμένο απο Ελληνες και είναι έτοιμο να βγει στην αγορά......ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ......γιατί σ αυτή τη χώρα τα κίνητρα παραγωγικότητας και οι ρυθμοί ανάπτυξης,φτάνουν την ταχύτητα του φωτός!


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ!!

 Διαβάστε την σκέφτηκε να γράψει σαν δικαιολογία,αδιάβαστος μαθητής στην Θεσσαλονίκη.....μιλάμε για μεγάλη φαντασία!!

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΨΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ

Παράκτια της λίμνης Κερκίνης βρέθηκε, σήμερα, να επιπλέει η σορός του 52χρονου ψαρα από τα Χρυσοχώραφα, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από τις 2 Δεκεμβρίου, όταν λίγο προτού πέσει η νύχτα είχε βρεθεί η βάρκα του, ακυβέρνητη, στα παγωμένα νερά της λίμνης.






Η σορός του ψαρά βρέθηκε ύστερα από 57 ημέρες, κοντά στο σημείο, όπου επί πέντε συνεχόμενες μέρες είχαν κάνει έρευνες άνδρες της ΕΜΑΚ, εκπαιδευμένοι δύτες και συνάδελφοί του, ψαράδες, με την ελπίδα να τον εντοπίσουν ζωντανό.
Νωρίς το πρωί σήμερα, ο ξάδερφος του 52χρονου εντόπισε τη σορό του να επιπλέει παράκτια της θολωμένης λίμνης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η χθεσινή κακοκαιρία και τα ταραγμένα νερά της λίμνης έφεραν στην επιφάνεια το άψυχο κορμί του ξαδέλφου του, απεγκλωβίζοντάς το από τον πυθμένα της λίμνης.
Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές, που περισυνέλεξαν τη σορό του 52χρονου, τα αίτια θανάτου του οποίου αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

ΣΕΡΡΕΣ:ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ(ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΑ)

 Η μικρής διάρκειας χιονόπτωση που ξεκίνησε στις 21:00 και σταμάτησε στις 12:30,έδωσε μια μικρή χαρά σε μικρούς και μεγάλους,που επιτέλους είδαν μετά από 2 χρόνια και πάλι χιόνι στην πόλη των Σερρών!
Ας ελπίσουμε το επόμενο κύμα κακοκαιρίας να μας.....''πιάσει''περισσότερο!!
Οι φώτο παρακάτω είναι από την περιοχή του Κουλά.






Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 1-4

Σε μια αγωνιστική όπου αναβλήθηκαν λόγο κακοκαιρίας, τρείς αγώνες, η Σαλαμίνα αναμετρήθηκε στην Κερκίνη με τοπική ομάδα,την οποία και νίκησε με 4-1.
Τα γκόλ του Γονίμου(απο 2 ο καθένας) πέτυχαν οι Καλαιτζίδης και Μουτίδης!
Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με το Μεγαλοχώρι..... 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ.....ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ...

Κλικ για μεγεθυνση
ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ....

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΡΡΕΣ:ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΟΥ,ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποινή φυλάκισης ενός έτους και 5.000 ευρώ πρόστιμο, χωρίς αναστολή, επέβαλε το τριμελές Πλημμελειοδικείο Σερρών σε ιδιοκτήτη σκύλου που έδεσε το ζώο στη μηχανή του και το έσερνε επί ώρες στους δρόμους μέχρι να το σταματήσουν κάποιοι νεαροί.
 
Είναι η πρώτη φορά που καταδικάζεται κάποιος για κακοποίηση ζώου χωρίς η ποινή του να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.
 
Να σημειωθεί πως το απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικούς μήνες στην Κάτω Καμήλα Σερρών.
 
Το άτυχο τετράποδο γλίτωσε από τη μανία του αδίστακτου αφεντικού του χάρη στην επέμβαση κάποιων νεαρών που κατάφεραν να σταματήσουν το μαρτύριό του.
 
Αξίζει να προστεθεί ότι κανείς από τους κατοίκους δεν προσπάθησε να σώσει το σκύλο, γεγονός που εξηγεί γιατί οι κακοποιήσεις ζώων στην περιοχή είναι συχνό φαινόμενο.
 
Το σκυλί τελικά σώθηκε και με τη βοήθεια του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών, σήμερα είναι ασφαλές στη νέα του οικογένεια.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80....

Πίνουν μπύρες στο πανηγύρι του Αγίου Παντελεήμονος οι ''νέοι'' της εποχής.....
1 Κουμλελής Κώστας
2 Ναλμπάντης Κωνσταντίνος
3 Πολυχρονίδης Γαληνός
4 Μαικόπουλος Χρήστος
5 Καραμπάσης Πέτρος
6 Παπάζογλου Ζαφείρης του Γεωργίου
7 Παπάζογλου Ζαφείρης του Ηλιά. 

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΡΡΕΣ:ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 2592 ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου κλοπών μεταλλικών αντικειμένων, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών σε συνεργασία με συναρμόδιες Υπηρεσίες και Φορείς.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών  κατά την οποία συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 30, 37 και 44 ετών (δύο άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας του Περιβάλλοντος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων στις μάντρες διαχείρισης μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων των προαναφερομένων, εντοπίστηκαν αποθηκευμένοι μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων διαφόρων τύπων, χωρίς την απαιτούμενη άδεια της αρμόδιας αρχής.
Συνολικά κατασχέθηκαν 2.592 μεταχειρισμένοι συσσωρευτές αυτοκινήτων, οι οποίοι θα αποσταλούν στον Συλλέκτη Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσσωρευτών (ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Α.Ε.).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΕΡΡΕΣ:ΤΟ ''ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ''ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Σ αυτή την πόλη που όταν βγαίνεις ''έξω''δεν έχει πολλά δεις και να επισκεφτείς(ειδικά αν βγεις με τα παιδιά σου) υπάρχει ένα και μόνο σημείο συνάντησης,στο οποίο πραγματοποιούνται και σχεδόν όλες οι πολιτιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις!!
Το σημείο αυτό είναι το πάρκο-πλατεία Ελευθερίας....
Στην πλατεία αυτή εκτός από το συντριβάνι, το μουσείο και το άγαλμα του Εμμανουήλ Παπά, υπάρχει και ένα ''θερμοκήπιο''το οποίο λειτουργεί σαν καφετέρια,από το οποίο ο Δήμος εισπράττει ενοίκιο από τον καταστηματάρχη που το εκμεταλλεύεται!
Το πρόβλημα φυσικά δεν είναι με τον καταστηματάρχη,αλλά με τον Δήμο, που στο μοναδικό κεντρικό πάρκο της πόλης, επιτρέπει να υπάρχει αυτό του απείρου κάλους κατασκεύασμα!!! 

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΚΑΠΝΟΦΥΤΟ 4-1

 Η Σαλαμίνα μετά την σημερινή της νίκη και εκμεταλλευόμενη την ισοπαλία ανάμεσα στο Πετρίτσι και το Μεγαλοχώρι,πέρασε και πάλι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα!
Τα γκόλ για την ομάδα του Γονίμου πέτυχαν οι:Σαββίδης,Παπαδόπουλος και δύο ο Καλαιτζίδης.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

''ΜΠΗΚΑΝ''ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ!!

Κυριολεκτικά στον ύπνο έπιασαν τους κατοίκους του Γονίμου οι γνωστοί-άγνωστοι και αφού περίμεναν να τελειώσει η περιπολία,στις 6:15 το πρωί μπήκαν στην εκκλησία σπάζοντας ένα τζάμι!
Αφού μπήκαν ''άνοιξαν'' το παγκάρι στο οποίο δεν βρήκαν τίποτα,έσπασαν μια μηχανή καταμέτρησης κερμάτων χωρίς και εδώ να βρούν τίποτα,προσπάθησαν να μεταφέρουν μια καμπάνα που βρισκόταν στο γραφείο του ναού,αλλά λόγου του μεγάλου βάρους της την άφησαν!
Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, αλλα πήγαν και στο ιερό από όπου αφαίρεσαν ένα δισκοπότηρο,ένα μαχαίρι και δύο μπουκάλια κρασί!!
Κάτοικος του χωριού μιλάει για ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, που την συγκεκριμένη χρονική περίοδο έφευγε απο την πλατεία του χωριού με μεγάλη ταχύτητα.
Για το συμβάν ειδοποιήθηκε η αστυνομία,όπου άνδρες της κατέγραψαν το γεγονός και πήραν δακτυλικά αποτυπώματα.
Όπως φαίνεται οι''ενδιαφερόμενοι''θα έμαθαν τις ώρες των περιπολιών και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή!

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

OI ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αναφορά για τις περιπολίες του Γονίμου και απο την Τηλεόραση ''Επιλογές''
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΧΑΡΩΠΟ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 1-1

 Η καλή ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια φαίνεται.... και η Σαλαμίνα ήταν καλή μόνο στο πρώτο ημίχρονο,όπου πέτυχε ένα γκόλ με τον νεοαποκτηθεί Θωμά Τσιφτσίνη στο 44' και έχασε κλασσικές ευκαιρίες....
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν κουρασμένη,με αποτέλεσμα να δώσει πολλούς χώρους για να κάνει παιχνίδι το Χαρωπό και έτσι ήρθε η φάση του 87'όπου έγινε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκόρ!
Η απώλεια των δύο βαθμών δίνουν την δυνατότητα στο Πετρίτσι,να περάσει στην πρώτη θέση,σε περίπτωση νίκης(το πιο πιθανό) στον αγώνα της Κυριακής. 
Φαίνεται πως οι διακοπή του πρωταθλήματος,έβγαλε εκτός ρυθμού την ομάδα του Γονίμου, που χρειάζεται εντατική προπόνηση,για να παραμείνει στο κυνήγι του στόχου που είναι το πρωτάθλημα!
 Από το πάνω διάζωμα.....

Ο παίκτης του Χαρωπού κάνει κεφαλιά και έχει γύρω του.....θεατές!!!

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ''ΧΤΥΠΗΜΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ

 Διανύουμε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και η Σαλαμίνα ενισχύεται με άλλους δύο παίκτες,που θα βοηθήσουν την ομάδα στην προσπάθεια της για την άνοδο στην Α κατηγορία!


Στο ρόστερ της ομάδας ο Βενετάκης Ιωάννης απο το Βαλτερό,που αγωνίζεται στην επίθεση.....






...και ο Τσιφτσίνης Θωμάς απο το Πετρίτσι,που αγωνίζεται στην άμυνα!

Το έχουμε ξαναπεί ότι γίνεται δουλειά και η ομάδα δεν σταματάει με τίποτα....


Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γονίμου,το Σάββατο στο Χαροπό!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ 2014 (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Για μιά χρονιά ακόμη και με την παρουσία πλήθους κόσμου,γιορτάστηκαν τα Αγια θεοφάνεια στο Γόνιμο!
Είναι η μέρα που οι περισσότεροι πηγαίνουν στην εκκλησία,για να παρακολουθήσουν την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ......

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΛΙΜΝΟΧΩΡΙΟΥ

Την ζωή του έχασε σήμερα το απόγευμα 50χρονος απο το λιμνοχώρι,αφού καταπλακώθηκε απο τοίχο!
Ο άτυχος κάτοικος του παραλίμνιου χωριού,καθάριζε την αυλή του κόβοντας κάποια δέντρα,όταν για άγνωστη αιτία ο τοίχος ετοιμόρροπου,παρακείμενου σπιτιού κατέρρευσε,με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει και να βρεί τραγικό θάνατο.
Ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Γεν.Νοσοκομείο Σερρών,αλλα απλώς διαπιστώθηκε ο θανατός του.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ-ΒΙΝΤΕΟ!!

Συνεχίζονται οι περιπολίες στο Γόνιμο και πραγματικά έχουν φέρει αποτέλεσμα,αφού από τότε που ξεκίνησαν δεν σημειώθηκε κάποιο περιστατικό κλοπής!
Δύο οι βάρδιες καθημερινά,με την φύλαξη να ξεκινάει στις 19:00 και να τελειώνει στις 5:00.
Στην συγκεκριμένη περιπολία συνταξιούχος αστυνομικός,που βοηθάει(ακόμα και στην περίοδο των γιορτών) στην προστασία του χωριού.
Το τηλέφωνο των περιπόλων, αν αντιληφθείτε οποιαδήποτε κίνηση υπόπτων, είναι το 6931 989 274. 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΟ!!

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΝΕΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ

Κυκλοφόρησε το νέο ημερολόγιο της Σαλαμίνας για το 2014,στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ,για την οικονομική ενίσχυση των δύο τμημάτων του συλλόγου.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ........ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα