Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΣΕΡΡΕΣ:Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ(ΒΙΝΤΕΟ)

 Με την παρουσία πολλών χιλιάδων κόσμου και φέτος η παρέλαση στην πόλη των Σερρών,όπου εκτός από Συλλόγους,Σχολεία και στρατό,παρέλαση έκανε και ο μικρός της φωτογραφίας....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ




Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΑΕΚ 8-2-1981(βιντεο)

 Ο Κώστας Τυχάλας για όσους δεν το γνωρίζουν,ασχολήθηκε και με την διαιτησία,όπου για πολλά χρόνια ήταν διαιτητής και επόπτης σε παιχνίδια Α Εθνικής!! 
Στο τραγικότερο παιχνίδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου,που έγινε στο στάδιο Καραισκάκη στις 8-2-1981 και που αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός με την Αεκ,ο Κώστας συμμετείχε ως επόπτης γραμμών και έζησε από κοντά τα όσα διαδραματίστηκαν με την λήξη του αγώνα,αφού σκοτώθηκαν(ποδοπατήθηκαν)19 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έτρεχαν να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας τους με 6-0! 
 Έμπειρος διαιτητής με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό του!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ 4-1

 Επιστροφή στις νίκες για την Σαλαμίνα,που ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνίδιού και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Στρυμονικού!
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες(δυνατός αέρας και κρύο)το σύνολο του Σάκη Αλεξίου αγωνίστηκε με πάθος,φτάνοντας στην νίκη με 4-1.
Άρχισε να βρίσκει τον καλό του εαυτό ο Νίκος Μαλαδάκης,που πέτυχε χατ τρικ,αποδεικνύωντας το μεγάλο του ταλέντο και πόσο δεινός σκόρερ είναι!
Καλή εμφάνιση λοιπόν απο όλους τους παίκτες τις ομάδας,αλλά με τους Κουρτέση και Σούμοφ,να κερδίζουν με την μαχητικοτητά και την αντοχή τους!
Τα γκόλ για την Σαλαμίνα,εκτός απο τα τρία που πέτυχε ο Μαλαδάκης και ένα από το Λαινά.

Μικρή η προσέλευση των''οπαδών''λόγο κρύου.....


Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΑΜΠΑΤΖΗ ΠΡΟΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ-ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙΤΕ Ο ΕΝΦΙΑ!!(βιντεο)

Να επιληφθεί του ζητήματος που προέκυψε με την παρακράτηση προκαταβολικά του ΕΝΦΙΑ από τις επιστροφές φόρων κάλεσε τον Γκίκα Χαρδούβέλη η Φωτεινή Αραμπατζή από τη βουλή.
«Δυστυχώς τα λάθη του ΕΝΦΙΑ τελειωμό δεν έχουν. Είναι να μην ξεκινήσει κάτι στραβά. Χιλιάδες συμπολίτες μας πήγαν στην εφορία για να πάρουν την επιστροφή του φόρου εισοδήματος, του ΦΠΑ, του φόρου πετρελαίου η ακόμη το εκλογικό επίδομα οι δημοτικοί υπάλληλοι. Τους κρατήθηκε προκαταβολικά όλος ο ΕΝΦΙΑ. Είναι ολότελα άδικο και απαράδεκτο για αυτό 24 συνάδελφοι μου από τη Νέα Δημοκρατία σας καλούμε να επιληφθείτε αμέσως του θέματος», είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενη στον υπουργό Οικονομικών.
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ(ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η συγκομιδή του αραβόσιτου στον Νομό Σερρών και οι αγρότες είναι σε απόγνωση,από την εξευτελιστική,καταστροφική τιμή-κλεψιά των εσόδων και του κόπου τους,αφού χαρίζουν το καλαμπόκι με 0,14,5 ολόκληρα λεπτά!!
Οι κυβερνώντες δεν ασχολούνται μαζί σου φίλε αγρότη,αφού ξέρουν ότι πάλι εσύ με την ψήφο σου θα τους δώσεις μισθό και αξίωμα,γι αυτό μην μιλάς δούλευε και χρεώσου σκλάβε!!
Η βαριά βιομηχανία αυτής της χώρας,ο αγρότης,νοσεί και μαζί του και όλοι οι άλλοι,γιατί από αυτόν εξαρτώνται και θα το καταλάβετε πολύ σύντομα!
Δυστυχώς η ανάπτυξη της χώρας θα αργήσει άλλον ένα χρόνο κι άλλον ένα,κι άλλον ένα,κι άλλον ένα................
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΟΙ ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ ΣΤΟ HOLLYWOOD (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένοι σε γιορτή ελληνικού συλλόγου στο Los Angeles,οι παραδοσιακοί οργανοπαίκτες από την Ηράκλεια,που παίζουν στην περιοχή του Hollywood και μπροστά στην πασίγνωστη πινακίδα,εμπειρία μοναδική!
Ζουρνάδες:Αριστείδης Δράμαλης και Ηλίας Ματζίρης
Νταούλη:Γιάννης Δράμαλης.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα