Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 4-1(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στο κλασικό γειτονικό ντέρμπι και επικράτησε δίκαια με 4-1,απέναντι στο Μεγαλοχώρι που δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο!
Η ομάδα του Γονίμου με νέα εμφάνιση και νέο χορηγό στη φανέλα,μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 6'είχε πετύχει 2 τέρματα,έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Το Μεγαλοχώρι κατάφερε να μειώσει στο πρώτο ημίχρονο,αλλά δέχτηκε ακόμη 2 στο δεύτερο και ο αγώνας τελείωσε με το ευρύ 4-1. 
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα,τα υπόλοιπα στο βίντεο.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΝΑΙ.......ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ......Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ........ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ (ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΧΩΡΙΟ) ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....ΤΟ ΣΚΟΡ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ....ΤΟ 3ο ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟ....ΤΟΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Κ ΜΕΤΑ ΤΝ ΠΕΡΝΑΕΙ......ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ 3-1 ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ......ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΟ.....ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΙΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο διαιτητης ηταν κοντα στις φασεις και πιστευω τα πηγε καλα.
    Σεβαστη η αποψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα