Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΡΠΕΡΗ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 4-1(ΒΙΝΤΕΟ)

Απογοήτευσε η Σαλαμίνα στην
δεύτερη αγωνιστική,γνωρίζοντας βαριά ήττα από την ομάδα της Καρπερής!
Η ομάδα του Γονίμου μπήκε φοβισμένη στο γήπεδο,με τους παίκτες να μην μπορούν να συνεννοηθούν,κάνοντας πολλά λάθη ειδικά στην αμυντική γραμμή,που ΔΕΝ υπήρχε!!
Το πρώτο γκολ ήταν δώρο από τους παίκτες της Σαλαμίνας,αφού στο φάουλ που εκτελέστηκε,κανείς δεν κινήθηκε προς την μπάλα,παρά μόνο όλοι κοιτούσαν την πορεία της προς τα δίχτυα.
Το δύο μηδέν ξεκίνησε από φάουλ που δεν το σφύριξε ο διαιτητής και στο τρίτο γκολ,υπάρχει υποψία οφ σάιντ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και με κάποιες αλλαγές που έκανε ο Ηλίας Εγγονίδης,η επιθετική γραμμή κινήθηκε καλύτερα,κάνοντας γρήγορα το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νikolov,το οποίο κέρδισε ο Καρακόλιος,αλλά μέχρι εκεί,η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας συνέχισε να μην υπάρχει και δέχτηκε ακόμη ένα γκολ,για το τελικό 4-1.
Πρέπει οι παίκτες της ομάδας να καταλάβουν ότι αγωνίζονται σε μεγαλύτερη κατηγορία και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες.....γι αυτό,δουλειά,υπακοή,ζήλος και ομοιογένεια,για να μην ξανάρθουν ταπεινωτικές ήττες!!!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΓΗΣ 2017

  Για μια χρονιά ακόμη το Τ.Σ Γονίμου,ο σύλλογος Γονιμιωτών Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Σιντικής σας προσκαλούν στο πανηγύρι της Γης στο Δασ...