Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 0-1

Με πολλές ελλείψεις και τρεις αναγκαστικές αλλαγές αγωνίστηκε η Σαλαμίνα στο ντέρμπι με το Βαμβακόφυτο,πετυχαίνοντας παλικαρίσια νίκη με 1-0.
Σε ένα παιχνίδι ''μοιρασμένο''σε ευκαιρίες,η ομάδα του Ηλία Εγγονίδη,σκόραρε στο 75'με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Κυρίλ Ζάκοφ,γράφοντας το τελικό 0-1.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ 4-1(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Σαλαμίνα ήταν καλύτερη στο κλασικό γειτονικό ντέρμπι και επικράτησε δίκαια με 4-1,απέναντι στο Μεγαλοχώρι που δεν παρουσίασε κάτι ιδιαίτερο!
Η ομάδα του Γονίμου με νέα εμφάνιση και νέο χορηγό στη φανέλα,μπήκε πιο δυνατά και μέχρι το 6'είχε πετύχει 2 τέρματα,έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Το Μεγαλοχώρι κατάφερε να μειώσει στο πρώτο ημίχρονο,αλλά δέχτηκε ακόμη 2 στο δεύτερο και ο αγώνας τελείωσε με το ευρύ 4-1. 
Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα,τα υπόλοιπα στο βίντεο.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΓΟΝΙΜΟ:ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ...

Την εποχή που κυβερνούσε η χούντα τον συνταγματαρχών στην Ελλάδα,μπροστά στην κοινότητα του χωριού,όπως και σε κάθε χωριό,υπήρχε το σύμβολο της δικτατορίας,από το 1967 έως και το 1974,όπου μετά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου,''έπεσε''η χούντα και επανήλθε η Δημοκρατία.....
Μπροστά στον φοίνικα(στο πουλί με τον στρατιώτη)βγαίνουν φωτογραφία δύο παιδιά και για να μην γίνουν παρεξηγήσεις,δεν είχαν καμία σχέση με αυτά.
Ο πρώτος είναι ο Παύλος Τανούλης και ο δεύτερος ο Παράσχος Κώστογλου.
Υ.Γ Ευχαριστώ τον Παρασκευά για την αναγνώριση των προσώπων.

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΠ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ''ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ'' Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τον Ολυμπιακό Πειραιώς κλήθηκε ο 17χρονος Θωμάς Νικολαΐδης,που αγωνίζεται με την Σαλαμίνα Γονίμου και την μικτή της Ε.Π.Σ.Σερρών.

Τον νεαρό ποδοσφαιριστή παρακολούθησαν μάνατζερς του Ολυμπιακού και την τετάρτη θα μεταβεί στην Αθήνα,όπου θα παραμείνει για μία εβδομάδα,για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και αγωνιστικά τεστ!

Ένας φιλόδοξος παίκτης που χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δυο του πόδια και που το ταλέντο του αναγνώρισαν τα έμπειρα μάτια των ''πρακτόρων''του Πειραιά,καλείτε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να κάνει το μεγάλο βήμα!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΩΜΑ....ΑΠ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΣ!!!!

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

ΧΑΡΩΠΟ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 2-1......ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΕΝΟΥΜΕ!!

 Με την βοήθεια ενός επικίνδυνου διαιτητή,που σφύριζε ότι να ναι,δίνοντας ανύπαρκτο πέναλτι,κόκκινες κάρτες,ανάποδα φάουλ και δεν σεβάστηκε τον κόπο τον ιδρώτα των 22 παικτών,η Σαλαμίνα κατάφερε να χάσει και να ''ρίξει σωσίβιο στον ναυαγό''που ξέφυγε από την τελευταία θέση!

Αν εξαιρέσουμε την απαράδεκτη διαιτησία,η ομάδα του Γονίμου που είχε και πάλι πολλές ελλείψεις,παρουσιάστηκε ανίκανη να διαχειριστή τον αγώνα και παρόλο που βρέθηκε μπροστά στο σκορ,κατάφερε να χάσει από τον τελευταίο του πρωταθλήματος!

Ήταν μεγάλη ευκαιρία να ανέβουμε ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία,μετά την ήττα του Μεγαλοχωρίου και της Σκοτούσσας,αλλά από τους παίκτες του Γονίμου δεν υπήρχε η ανάλογη σοβαρότητα και το πάθος!!

Είναι κρίμα κύριοι ποδοσφαιριστές,γιατί αγωνίζεστε σε ένα από τα πιο υγιεί και οργανωμένα  ερασιτεχνικά σωματεία,ΚΡΙΜΑ.....

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα