Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΣΕΡΡΕΣ:ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι σημειώθηκε σήμερα,στην διασταύρωση Τζαβέλλα με Περδίκα,στην πόλη των Σερρών!
Ένα ακόμη ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές,προστέθηκε στα δεκάδες που έχουν γίνει στο σημείο,διασταύρωση στην οποία καθημερινά κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί και αυτό δεν είναι υπερβολή!
Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες,αυθαίρετα ο καθένας έχτιζε όπου ήθελε,κλείνοντας τον δρόμο,κάτι που ο Δήμος γνωρίζει εδώ και χρόνια χωρίς να τιμωρεί τους καταπατητές!
 Με τις κόκκινες γραμμές βλέπεται το πραγματικό πλάτος του δρόμου,αλλά ξαφνικά στην μέση του ξεφυτρώνει μια αυλή,με αποτέλεσμα να χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο,που αναγκαστικά περνάει στο αντίθετο ρεύμα,με αποτέλεσμα αυτός που έρχεται από αριστερά(περδίκα)να μην μπορεί να δει το άλλο όχημα αφού δεν έχει ορατότητα και έτσι η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη!!
Στην φωτογραφία αυτή βλέπεται ότι ακόμη και πεζοδρόμια από οικοδομές,είναι φτιαγμένα μέσα στον δρόμο!
Δρόμοι ευρωπαϊκής πόλης το έτος 2015 και θα ξαναπώ ότι ο Δήμος Σερρών γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα,χωρίς να προχωρά στην επίλυση του.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ!!!

ΕΤΟΙΜΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ,ΣΤΟ Ν.ΠΕΤΡΙΣΙ

Έτοιμο κομμάτι του δρόμου,Πετρισίου-Καστανούσσας,του δρόμου καρμανιόλα,στον οποίο κυκλοφορούν πολλές Νταλίκες καθημερινά και σε πολλά σημεία του είναι πραγματικά απροσπέλαστος!!
Ας ελπίσουμε η ασφαλτόστρωση να πραγματοποιηθεί και στα υπόλοιπα σημεία του και να τελειώσει το μαρτύριο των οδηγών,που στην κυριολεξία παίζουν κορώνα γράμματα την ζωή τους!
Να ενημερώσουμε τους οδηγούς ότι άρχισε η αφαίρεση του κατεστραμμένου ασφαλτοτάπητα,στο ύψος της κάτω Αμπέλας και οι οδηγοί που διέρχονται από το σημείο,να είναι προσεκτικοί!

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΚΛΟΠΗ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ


 
Χθες το βράδυ στις 22:30 οι "γνωστοί"επισκέφθηκαν το Γόνιμο,αφού είχαν καιρό να έρθουν και να μας είχαν επιθυμήσει!
Σταμάτησαν έξω από σπίτι που λείπουν αυτό τον καιρό οι ιδιοκτήτες του και αφού πέρασαν τον φράχτη των δύο μέτρων,προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα!
Τις κινήσεις τους αντιλήφθηκε γείτονας και αφού ειδοποίησε την security gonimou,τους έκανε να τραπούν σε φυγή με τον τρόπο του!!!
Στο σημείο έφτασε αμέσως το περίπολο,αλλά και πολλοί κάτοικοι,που με τα αυτοκίνητά τους προσπάθησαν να μπλοκάρουν τις εξόδους του χωριού,αλλά οι.....πρόλαβαν να ξεφύγουν κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα!!
Πριν μερικές ημέρες έγιναν κλοπές σε τρία σπίτια στο Μεγαλοχώρι.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΥΠΕΡΕΛΑΦΡΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΧΟΡΤΕΡΟ ΣΕΡΡΩΝ 2015(ΒΙΝΤΕΟ)

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι Πανελλήνιοι αγώνες υπερελαφρών αεροσκαφών,στο Αεροδρόμιο Χορτερού Σερρών.
Στους αγώνες που συνδιοργάνωσαν η Αερολέσχη Σερρών και ο Δήμος Σιντικής,συμμετείχαν αγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα,πραγματοποιώντας πτήσεις που θα ζήλευαν πιλότοι ''Boing''!!!
Ο κόσμος που βρέθηκε το διήμερο 6 και 7 Ιουνίου στο Χορτερό και παρακολούθησε την προσπάθεια των πιλότων,είχε την δυνατότητα με το αντίτιμο των 15 ευρώ,να συμμετέχει στις πτήσεις εθισμού,να δει από ψηλά την επαρχία Σιντικής και να νοιώσει ''πιλότος''!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΡΑΙΟ ''ΦΙΔΟΚΤΟΝΟ''

Τα βίντεο με τον φιδοκτόνο από τις Σέρρες μπορεί να έχουν γίνει ανάρπαστα στο διαδίκτυο, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας το οποίο εξέφρασε την έντονη αντίδρασή του για την θανάτωση των φιδιών από τον Έλληνα Ιντιάνα Τζόουνς.
Με μια οργισμένη ανακοίνωση ξεκαθαρίζει ότι αυτό «δεν είναι μαγκιά» και ότι «πέρα από το ότι το είδος προστατεύεται από προεδρικά διατάγματα, παραβιάζεται και ο νόμος 4039/2012».
Μάλιστα το Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ για τον τρόπο με τον οποίο προβάλουν τα «κατορθώματα» του Σερραίου και υπογραμμίζει ότι ήδη έχει κινήσει διαδικασίες εναντίον του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο τύπος έχει σκοτώσει συνολικά έναν Σαπίτη, ένα Νερόφιδο και έναν Έφιο, μέχρι τώρα απ' ότι μπορεί να φανεί από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Τα δύο πρώτα, ο Σαπίτης και το Νερόφιδο, προστατεύονται από το Προεδρικό Διάταγμα υπ'αριθμόν 67, (ΦΕΚ 23/Α/30-1-81), Πίνακας Β και ο Έφιος από τη
Σύμβαση της Βέρνης, παράρτημα II (στα αυστηρώς προστατευόμενα).
Πέρα από το ότι το είδος προστατεύεται από προεδρικά διατάγματα ,παραβιάζεται και ο νόμος 4039/2012
Τι απαγορεύει ο νόμος 4039/2012;
Ο νόμος 4039/2012 στο άρθρο 16, τονίζει ξεκάθαρα ότι: «α. Με την επιφύλαξη ειδικά προβλεπόµενων περιπτώσεων της ισχύουσας κοινοτικής και εθνικής νοµοθεσίας, καθώς και της διάταξης του τρίτου εδαφίου της παραγράφου 4 του άρθρου 9 απαγορεύεται ο βασανισµός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση µεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ' αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέµασµα, ο πνιγµός, το κάψιµο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασµός. Η στείρωση του ζώου καθώς και κάθε άλλη κτηνιατρική πράξη µε θεραπευτικό σκοπό, δεν θεωρείται ακρωτηριασµός.
β. Απαγορεύεται, εξαιρουµένων των περιπτώσεων κινηµατογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισµού, η πώληση, εµπορία και παρουσίαση – διακίνηση µέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηµατογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου
Κανονικά αυτός ο τύπος θα έπρεπε να έχει ήδη λάβει κλήση για να απολογηθεί ή και να οδηγηθεί στο δικαστήριο, αλλά όταν απουσιάζουν οι εισαγγελείς από τα περιβαλλοντικά προβλήματα και η αστυνομία δεν κάνει το αυτονόητο αγνοώντας τις νομοθεσίες για τα εγκλήματα κατά των ζώων, τα ΜΜΕ τον κάνουν ήρωα αντί να τον κατακρίνουν, οδηγώντας όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει φιλόζωοι αυτά τα χρόνια για την προστασία των ζώων σε αδιέξοδο και προωθούν με αυτό τον τρόπο τα ΜΜΕ την δολοφονία ζώων!
Δεν είναι παιχνίδι. Αυτός ο τύπος πρέπει να διωχθεί από την εισαγγελία για να γίνει παράδειγμα προς όσους σκέφτονται να δολοφονούν τα φίδια αλλά και κάθε άγριο και ήμερο ζώο.
Προσωπικά σαν Ελληνικό Παρατηρητήριο Βιοποικιλότητας δεν πρόκειται να παραμείνουμε με σταυρωμένα χέρια. Τις επόμενες ώρες θα φύγει καταγγελία προς Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κοινοποίηση προς την Εισαγγελία Σερρών».

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα