Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ

Σε μια πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ που θα έχει στο ρόστερ του για την επόμενη σεζόν την Αφεντούλα Μαγαλιού.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να προασπίσει τα κεκτημένα της περσινής χρονιάς, αλλά και να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο και με την κίνηση του αυτή προσθέτει εμπειρία και ποιότητα στην περιφέρεια του κάτι που θα τον βοηθήσει να πετύχει τους στόχους του.

Οι δυο πλευρές τα βρήκαν σε όλα κι έτσι η πολύπειρη γκαρντ αφήνει την Αθήνα για να ανηφορίσει κοντά στη γενέτειρα της (Σέρρες) μετά από το σύντομο πέρασμα της από την Α2 όταν και οδήγησε την Δάφνη Αγίου Δημητρίου στην μεγάλη κατηγορία. Για την επόμενη χρονιά θα είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης καθώς επιστρέφει στην Α1 για λογαριασμό του Δικεφάλου του Βορρά, κάτι που την κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γι' αυτή την συνεργασία! Ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και έχει γράψει την δική του ιστορία! Εύχομαι καλή αρχή και εγώ από την πλευά μου θα προσπαθήσω για το καλύτερο!» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Ελληνίδας παίκτριας λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου της.  
Γεννημένη στις 31 Οκτωβρίου 1979 η Αφεντούλα Μαγαλιού ξεκίνησε την καριέρα της από το Γ.Σ. Ρούπελ Σιδηροκάστρου για να ακολουθήσουν Πανσερραϊκός, Α.Ο. Σερρών, Καστοριά , Αθηναϊκός, Ολυμπιακός Βόλου, Απόλλων Πτολεμαΐδας, Ιπποκράτης Κω, Πρωτέας Βούλας, ξανά Αθηναϊκός και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η Δάφνη Αγίου Δμητρίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα