Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ!


Η μέρα των ερωτευμένων!

Οι περισσότεροι θα με περιμένουνε να κράξω την συγκεκριμένη μέρα ή γιορτή αλλά θα πρωτοτυπήσω. Βλέπω άπειρα άτομα όταν πλησιάζει η μέρα αυτή να ξεκινούνε την εύκολη λύση. Δηλαδή κάθομαι και κράζω την γιορτή στο Ίντερνετ.
Πρώτα απ’ όλα είναι ατομικό συναίσθημα το αν πιστεύεις σε κάποια θρησκεία και η ύπαρξη ή μη των θεών – ημίθεων κ.τ.λ. – κ.τ.λ. Άρα η δικαιολογία ο Άγιος Βαλεντίνος δεν υπάρχει στην τάδε εκκλησία και τέτοια δεν υπάρχουνε. Το δεύτερο μεγάλο θέμα είναι η δικαιολογία ότι είναι μια γιορτή του εμπορίου για να δουλέψουνε τα ανθοπωλεία και γιατί δεν είπατε ότι η τσικνοπέμπτη είναι η μέρα για να δουλέψουνε τα σουβλατζίδικα άρα δεν πρέπει να την γιορτάζουμε; Δεν είδα κανέναν μη χορτοφάγο την τσικνοπέμπτη να μην τρώει κρέας άρα κανένας ιδεολόγος δεν μπορεί να με κατηγορήσει εμένα που την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ήθελα να πιώ ένα ποτάκι με την κοπέλα μου σε ποιο ρομαντικό ύφος. Και το τρίτο και κυριότερο στο ακόμα μεγαλύτερο λάθος που λένε όλοι ότι εμείς γιορτάζουμε όλο το χρόνο και ότι ξαφνικά πολλοί αυτήν την μέρα ερωτεύονται.
Ακόμα κι έτσι να είναι δεν υπάρχει κανένα κακό να ζήσεις σε μία μέρα και να ερωτευτείς ξαφνικά. Δηλαδή θα έπρεπε να περιμένει ο ανθρωπάκος να ερωτευτεί την επόμενη μέρα για να μην τον πείτε πρόβατο; Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι λανθασμένα ένεκα της μέρας προσπαθούν να βρούνε ταίρι ενώ δεν το αισθάνονται αλλά δεν όλοι έτσι. Αγαπάμε όλο το χρόνο και εκείνη την μέρα όλα τα μαγαζιά βάζουνε καλή ρομαντική μουσική ότι πρέπει για ένα ζευγάρι μάλλον για ένα ζευγάρι που έχει μια στάλα ρομαντισμού. Αντί να κράζετε μία μέρα του χρόνου καλύτερα να βγείτε και να βρείτε τον πραγματικό λόγo που κράζετε αυτήν μέρα, που ξέρετε ίσως ερωτευτείτε και αλλάξετε γνώμη...
Επιμέλεια : Ηλίας Παπάζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα