Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ- ΠΕΤΡΙΤΣΙ 1-2....ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ!!

Παιχνίδι που απαγορευόταν για καρδιακούς το σημερινό ντέρμπι!
Όλοι περίμεναν μια Σαλαμίνα που θα μπεί στο γήπεδο και θα ''τρώει''σίδερα,αλλά αυτό που αντίκρισαν ήταν μια ομάδα,ότι νάναι!
Με την ανυπαρξία τους οι παίκτες του Γονίμου,έκαναν το Πετρίτσι να φανεί ομάδα,χαριζοντάς του δύο γκόλ!!
Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν,με την Σαλαμίνα να πετυχαίνει ένα γκολ,να παίζει μονότερμα το Πετρίτσι και να χάνει κυριολεκτικά τα ''άχαστα''με την μπάλα να σταματάει τρεις φορές στο δοκάρι,πολλά τετ α τετ,με τα γκολ που λές ότι δεν χάνονται με ΤΙΠΟΤΑ,κι όμως χάθηκαν δίνοντας στο ανύπαρκτο Πετρίτσι την πρώτη θέση της κατηγορίας!
Είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ μια ομάδα όπως η Σαλαμίνα να μην βγαίνει πρωταθλήτρια,κρίνοντας απο τα αποτελέσματα και την μέχρι τώρα πορεία της,από την ποιότητα των παικτών της και την προσεγμένη δουλειά που γίνεται σ αυτό το σωματείο.
Πολλά μπράβο στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και βοήθησε την ομάδα,κι ας έφυγε πικραμένος,δεν πειράζει όπως και να χει η ομάδα έστω και δεύτερη,θα αγωνίζεται στην Α κατηγορία!
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΡΙΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 1956

  Μπορεί φέτος και μετά από πολλά χρόνια η Σαλαμίνα να μην υπάρχει,αλλά κάποτε και στην αρχή της δημιουργίας της,είχε στεφθεί και κυπελλο...