Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΓΟΝΙΜΟΥ

Μαζί με τον ερχομό του Νέου έτους,έχουμε και ερχομό Νέου προπονητή,καθώς ο Σάκης Αλεξίου είναι παρελθόν από τον πάγκο της Σαλαμίνας!

Προπονητής και διοίκηση έλυσαν κοινή συναινέσει και σε καλό κλίμα την συνεργασία τους και στην ομάδα του Γονίμου είναι πλέον προπονητής ο Ηλίας Εγγονίδης!

Ένας έμπειρος προπονητής που υπόσχεται τα καλύτερα για την ομάδα αφού μαζί του στο Γόνιμο θα ρθούν και νέοι παίκτες της επιλογής του!

 Να πούμε ότι από την Σαλαμίνα κάποιοι παίκτες,αποτελούν παρελθόν και δοκιμάζονται αρκετοί νέοι,όμως γι αυτό το θέμα θα έχουμε αναφορά,τις επόμενες ημέρες.

Να ευχηθούμε στον Ηλία Εγγονίδη,καλή επιτυχία στο έργο του!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΓΟΝΙΜΟΥ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΤΕ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ''ΠΑΡΩΝ'''ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

  Για τον καλλιτέχνη του Μεγαλοχωρίου Αποστόλη Φίτσιο,έχουμε αναφερθεί και παλιότερα. Σήμερα και σε ηλικία 82 ετών,συνεχίζει με ακόμη πε...