Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015

ΣΕΡΡΕΣ:ΝΕΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ,ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΖΑΒΕΛΛΑ

Σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι σημειώθηκε σήμερα,στην διασταύρωση Τζαβέλλα με Περδίκα,στην πόλη των Σερρών!
Ένα ακόμη ατύχημα ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές,προστέθηκε στα δεκάδες που έχουν γίνει στο σημείο,διασταύρωση στην οποία καθημερινά κινδυνεύουν οδηγοί και πεζοί και αυτό δεν είναι υπερβολή!
Όπως βλέπεται και στις φωτογραφίες,αυθαίρετα ο καθένας έχτιζε όπου ήθελε,κλείνοντας τον δρόμο,κάτι που ο Δήμος γνωρίζει εδώ και χρόνια χωρίς να τιμωρεί τους καταπατητές!
 Με τις κόκκινες γραμμές βλέπεται το πραγματικό πλάτος του δρόμου,αλλά ξαφνικά στην μέση του ξεφυτρώνει μια αυλή,με αποτέλεσμα να χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο,που αναγκαστικά περνάει στο αντίθετο ρεύμα,με αποτέλεσμα αυτός που έρχεται από αριστερά(περδίκα)να μην μπορεί να δει το άλλο όχημα αφού δεν έχει ορατότητα και έτσι η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη!!
Στην φωτογραφία αυτή βλέπεται ότι ακόμη και πεζοδρόμια από οικοδομές,είναι φτιαγμένα μέσα στον δρόμο!
Δρόμοι ευρωπαϊκής πόλης το έτος 2015 και θα ξαναπώ ότι ο Δήμος Σερρών γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα,χωρίς να προχωρά στην επίλυση του.....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;
ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 1956

  Μπορεί φέτος και μετά από πολλά χρόνια η Σαλαμίνα να μην υπάρχει,αλλά κάποτε και στην αρχή της δημιουργίας της,είχε στεφθεί και κυπελλο...