Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΥΣΟ-ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ 2-2

 Ένα παιχνίδι ακόμα που η Σαλαμίνα
δεν μπορεί να διαχειριστή το υπέρ της σκορ!
Η ομάδα του Γονίμου που μέχρι το 60'προηγούνταν με 2-0,έβγαλε για μια φορά ακόμη κούραση στο β ημίχρονο και βασική αιτία είναι ότι δεν έχει εναλλακτικές λύσεις(πάγκο)!
Σε όλους τους αγώνες αγωνίζονται οι ίδιοι ποδοσφαιριστές και φυσικό είναι μετά από κάποιο χρονικό σημείο να εμφανίζεται η κόπωση!
Η ομάδα χρειάζεται τρεις τουλάχιστον προσθήκες νέων παικτών,για να ξεκουραστούν κάποιοι που δεν έχουν χάσει αγώνα,αλλά και για να μπορέσεις να μείνεις στον στόχο σου.
Η διοίκηση πρέπει άμεσα να κινηθεί σε νέα πρόσωπα,για να μπορέσει να έχει και τα παλιά!!
Για την ιστορία η Σαλαμίνα ''ξύπνησε''μετά το 20λεπτο,όπου μέχρι εκείνο το σημείο την κυριαρχία είχε το χρυσό και μετά το δοκάρι που είχε με τον Μπούρα,άνοιξε το σκορ με τον Τάσο Παπαδόπουλο και έχασε αρκετές ευκαιρίες!
Στο β ημίχρονο και στο 55'έγινε το 0-2 με τον Λάζο Παπαδόπουλο,αλλά μετά έγινε αυτό που είπαμε....κούραση,με αποτέλεσμα το χρυσό να πετύχει 2 όχι και τόσο δύσκολα γκολ!
Πάντως η Σαλαμίνα θα μπορούσε να ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού,αν ο Λάζος δεν έχανε ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 80',αλλά στο ποδόσφαιρο υπάρχει και ο αντίπαλος!
Συγχαρητήρια σε όλους του παίκτες που υπερέβαλαν εαυτό,σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα