Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΟΥΤΕ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Τα παιχνίδια παίζονται
στα γήπεδα από δύο ομάδες,χωρίς την συμμετοχή άλλων!!
Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις αγωνιστικά κάποιον,παραδέχεσαι την ήττα σου,αυτό είναι το σωστό και ''αντρίκιο''.
Στο χθεσινό παιχνίδι η Σαλαμίνα κέρδιζε με 1-0 με γκολ του Καρυοφίλλη στο 25'και δέχτηκε την ισοφάριση στο 89'με ανύπαρκτο πέναλτι,αφού προηγουμένως από το 54'είχε μείνει με 10 παίκτες,με ανύπαρκτη κόκκινη!
 Όταν αγωνίζεσαι σε ένα εχθρικό κλίμα με ''λάθος''......σφυρίγματα,που όλως τυχαίος ήταν εις βάρος σου,όταν αδικείσαι φυσικό είναι να αντιδράσεις,προσπαθώντας να βρεις το δίκιο σου,μάταια όμως αφού το κακό έγινε!
Έτσι στο 90' οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια,χωρίς να είναι αυτοί οι ''ένοχοι'',είχαμε εισβολή φιλάθλων που δεν είχαν καμιά δουλειά στον αγωνιστικό χώρο και τον αγώνα να σταματάει για 10',(τόσο διήρκεσε στο ξύλο).
Το αποτέλεσμα ήταν τρεις κόκκινες κάρτες σε παίκτες του Γονίμου,αλλοίωση του αποτελέσματος,αποδυνάμωση της ομάδας για την δύσκολη συνέχεια και επανάληψη του έργου με πρωταγωνιστές ΑΛΛΟΥΣ,όχι τους ποδοσφαιριστές!!
Πρέπει να καταλάβουν αυτοί οι ''κύριοι''ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο,είναι ερασιτεχνικό μόνο στα λόγια,ρίχνουν πολλά λεφτά οι πρόεδροι για να υπάρχουν ομάδες και δεν το σέβεστε!
Το χρόνου στον όμιλο αυτό θα αγωνίζονται πέντε ομάδες,δεν υπάρχουν χρήματα για να κρατηθούν τα σωματεία,ΣΕΒΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ,ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΕΚΕΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!!!




1 σχόλιο:

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα