Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

AΠΟ ΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΣΕΡΡΩΝ,το 7χρονο “διαμάντι” του ελληνικού ποδοσφαίρου! (βίντεο)

Είναι μόλις ετών, ωστόσο αυτά που κάνει με τη μπάλα σε αφήνουν με ανοιχτό το “στόμα”. Ο λόγος για τον Χρήστο Κώστογλου, ο οποίος αν και πολύ μικρός, φαίνεται πως μπορεί στο μέλλον να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο μικρός Χρήστος, παίζει στις ακαδημίες του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΟλυμπιακούΝτανιέλ Μπατίστα, ωστόσο ήδη δυο “μεγάλες” ομάδες απο την Ελλάδα, έχουν ζητήσει τον μικρό για τις ακαδημίες τους. Ο πατέρας του όμως, Γιώργος Κώστογλου, δεν θέλει ο γιος του να πάει ακόμα σε μια επαγγελματική ομάδα, καθώς πιστεύει πως αυτό μπορεί να γυρίσει “ανάποδα” και να χαλάσει τα σχέδια για το μέλλον του Χρήστου.

Πριν δύο μήνες ο 7χρονος άσος καλέστηκε να συμμετάσχει στο Barcelona Camp Greece, που έγινε στην Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα όσα γράψαμε παραπάνω. Ο Χρήστος παίζει κυρίως ως αριστερός χαφ-εξτρεμ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να προτιμά τη θέση του “δεκαριού” μέσα στο γήπεδο, καθώς μπορεί να μοιράσει πολύ καλά το παιχνίδι στους συμπαίκτες του.
Επίσης έχει βραβευτεί τρεις φορές, ως πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής, σε τουρνουά που έχει λάβει μέρος, με τα δύο μάλιστα να είναι με παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας απο τη δική του. Ο πατέρας του ΧρήστουΓιώργος, ο οποίος έχει παίξει ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του εξωτερικού, ήταν ο πρώτος προπονητής του μικρού “μάγου” και όπως γράψαμε και παραπάνω δεν θέλει να βιαστεί για το επόμενο βήμα του γιου του.
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, το οποίο αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποτελέσει κάτι ξεχωριστό, τα επόμενα χρόνια.
Γνωρίστε τον μικρό Χρήστο μέσα απο τα παρακάτω video:
ΑΠΟ http://talentabout.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 1956

  Μπορεί φέτος και μετά από πολλά χρόνια η Σαλαμίνα να μην υπάρχει,αλλά κάποτε και στην αρχή της δημιουργίας της,είχε στεφθεί και κυπελλο...