Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011



Δε μας βρήκε κάτι από το Θεό. Ούτε πόλεμο έχουμε. Εμείς ανεχόμαστε τη φτιαχτή χρεοκοπία

Μετά το γενικό χαμό και τα μαύρα οικονομικά μας χάλια οι Έλληνες ξύπνησαν και άρχισαν να συγκρίνονται. Πάλι καλά.Εκατοντάδες αναρτήσεις έχουν πλέον ως θέμα τις κλεψιές, τους παχυλούς μισθούς και συντάξεις, τα κριτήρια των διορισμών, τα προσόντα των υπαλλήλων, τις πρόωρες και ψευτοαναπηρικές συντάξεις, τις αργομισθίες και ένα σωρό νεοανακαλυφθέντα τερτίπια που γινόντουσαν στην πλάτη του επί χρόνια άγρια φορολογούμενου νοικοκύρη Έλληνα.

Και τι δε μάθαμε τελευταία, μισθοί στον ΗΣΑΠ 6.000 ευρώ το μήνα, στον ΗΛΠΑΠ 4.000, στη Βουλή 5.000 επί 16 μισθούς το χρόνο, δημοσιογράφοι στην ΕΡΤ με 450.000 ευρώ το χρόνο, βουλευτές με δυσβάσταχτα τεράστιες αμοιβές και παροχές, επιδόματα πολυτέκνων σε ζάπλουτους, συντάξεις ΟΓΑ σε αγρότισσες του Κολωνακίου, συντάξεις στρατιωτικών στα 42, στα 48 και στα 52 με 2.500 ευρώ το μήνα και 120.000 ευρώ εφάπαξ αλλά και προικοδότηση κάθε τέκνου με 25.000 ευρώ, χιλιάδες αχρείαστοι αργόμισθοι σε όλο το φάσμα του δημοσίου ροκανίζοντας το δημόσιο πλην όμως δανεικό χρήμα. Όλη η Ελλάδα μια σύνταξη!

Δηλαδή δανειζόμασταν όλοι για να πληρώσουμε το φαγοπότι των ολίγων;

Δε μας έδωσε τη χρεοκοπία ο Θεός, ούτε μας βρήκε κάποια συμφορά. Την προκάλεσαν ορισμένοι με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους οι οποίοι έχουν ονοματεπώνυμο, είναι γνωστοί και μπορούν να βρεθούν και να εξαναγκασθούν να γυρίσουν πίσω όσα άρπαξαν, ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. Και προπαντός δήμευση περιουσιών και φυλακή για όλους τους καταχραστές και απατεώνες.

Που ακούστηκε ζευγάρια εργαζομένων σε ΔΕΚΟ να αρπάξουν 300.000 ευρώ ως εφάπαξ και να βγουν σε εθελουσία σύνταξη κάτω από τα 50 με 2.500 ευρώ; Με τόσα λεφτά στην άκρη θα μπορούν σε λίγο να αγοράσουν τετράγωνα ολόκληρα. Πότε δούλεψαν για να πάρουν όλα αυτά τα λεφτά και μάλιστα από δανεικά που καλούμαστε όλοι μας σήμερα να ξεχρεώσουμε; Το ίδιο κόλπο έγινε παντού και χιλιάδες τυχεροί τρώνε τα αρπαγμένα που λείπουν σήμερα από τα δημόσια ταμεία και καλούνται οι φτωχοί πλέον Έλληνες να πληρώσουν τα σπασμένα αυτών των τρωκτικών.

Και η Κυβέρνηση κοιμάται και ονειρεύεται πως την αυγή παντρεύεται!
Πάρτε το χαμπάρι την κρίση αργά ή γρήγορα θα την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν. Ο κλοιός σφίγγει. tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα