Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ(βιντεο)

Για να είναι σίγουρος δίνει το κλειδί του κλουβιού στη γυναίκα τουΟ 42χρονος Ιμπραχίμ Γιουτσέλ, είναι ένας μανιώδης καπνιστής, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα.
Παρόλο που στο παρελθόν είχε επανειλημμένως  προσπαθήσει με διάφορους τρόπους να περιορίσει και να κόψει το κάπνισμα, δεν τα είχε καταφέρει. 
Έτσι λοιπόν ο Ιμπραχίμ, ο οποίος τα τελευταία 26 χρόνια δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγαπημένη του συνήθεια, σκέφτηκε ότι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να κόψει το κάπνισμα είναι μόνο εάν δεν μπορεί να βάλει τσιγάρο στο στόμα του...κυριολεκτικά.
Για να το πετύχει αυτό, λοιπόν σκέφτηκε να βάλει ένα μεταλλικό κλουβί στο κεφάλι του, το οποίο θα έχει μικρά κενά ώστε να μπορεί να αναπνέει.
Μάλιστα ο Ιμπραχίμ ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών- για να είναι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να μπει στον πειρασμό να καπνίσειαφήνει το κλειδί του κλουβιού στη γυναίκα του που είναι στο σπίτι όταν εκείνος βρίσκεται στη δουλειά. Ο εν λόγω άνδρας πήρε αυτή την απόφαση γιατί πριν από λίγα χρόνια έχασε τον πατέρα του από καρκίνο του πνεύμονα. 
Ερώτημα πάντως παραμένει πως σιτίζεται ο 42χρονος  Ιμπραχίμ.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΑΛΑΜΙΣ ΓΟΝΙΜΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 1956

  Μπορεί φέτος και μετά από πολλά χρόνια η Σαλαμίνα να μην υπάρχει,αλλά κάποτε και στην αρχή της δημιουργίας της,είχε στεφθεί και κυπελλο...