Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

''ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ'' ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟ

Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο Μπαρμπα- Νίκος Παρούσογλου σε ηλικία 85 ετών. Μία από τις πλέον γνωστές φιγούρες στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.
 Ο Μπαρμπά Νίκος, από την Τούμπα Κιλκίς, κουρέας στο επάγγελμα πριν συνταξιοδοτηθεί, ταξίδευε μέχρι και τα 80 του χρόνια συνήθως με το πούλμαν των Βορείων. Μία από τις πλέον αγνές φιγούρες του συλλόγου που μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε.
Ενδιαφέρον έχει η αναφορά του καλού συναδέλφου και φίλου Ντίνου Καραμητρούση, ο οποίος αναφέρει τα εξής για τον Μπαρμπά Νίνο μας. "Αγωνιστής, έντιμος, ρομαντικός και υπερ- ΠΑΟΚτσής. Εκφραστής της ιδέας του ΠΑΟΚ αγνός και ανυστερόβουλος φίλος της ομάδας. Εφυγε φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ που δεν αποχωρίστηκε ποτέ τους τελευταίους μήνες δίνοντας την δική του μάχη είτε στο Νοσοκομείο της Αξιούπολης, είτε στην δική του ΠΑΟΚτσήδικη φωλιά, στην Τούμπα Κιλκίς. Αγαπήθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ σαν ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης σ αυτήν την ομάδα, την οποία παρακολουθούσε από τα εφηβικά του χρόνια ξεπερνώντας εμπόδια και ταλαιπωρίες".
Η κηδεία του θα γίνει αύριο 7 Φεβρουαρίου 2014 από την κατοικία του, ένα αυθεντικό μουσείο ΠΑΟΚτσήδικης αφοσίωσης και αγάπης στις 2 το μεσημέρι.
Είμαστε σίγουροι πως θα μας βλέπει από κει πάνω...
paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα