Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών δύο περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών που έλαβαν χώρα στην Ηράκλεια Σερρών.
Kατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού 20 ετών, που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης των ληστειών.
Αρχικά, χθες (18.02.2014) το μεσημέρι, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση που συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και ύστερα από συντονισμένες ενέργειες εντοπίστηκε ο 20χρονος σε περιοχή της Ηράκλειας και συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και διάφορες καταδικαστικές αποφάσεις.
Ειδικότερα, σε βάρος του 20χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Σερρών για διάπραξη ληστείας, καθώς και δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών για διάπραξη κλοπών σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (7) ετών και (6) μηνών και μία απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε για διάπραξη επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς ενεχόταν στην διάπραξη ληστειών στην Ηράκλεια Σερρών. Συγκεκριμένα, ο προαναφερόμενος:
  • την 13.09.2013 μεσημεριανές ώρες, εισήλθε στην μονοκατοικία μίας 76χρονης από ανασφάλιστη πόρτα και με την χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της.
  • την 14.02.2014 μεσημεριανές ώρες, εισήλθε στην μονοκατοικία μίας 75χρονης από ανασφάλιστη πόρτα και με την χρήση σωματικής βίας, της αφαίρεσε διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κ. Ανακρίτρια Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΑΟΥΜΠΟΪΔΕΣ ΣΤΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟΥ 60.......ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  Καουμπόιδες με τα όπλα